ΤΡΙΜΗΝΗ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Η ΣΥΝΟΧΗ ως Χώρος Συμβουλευτικής Ατόμου & Οικογένειας, ωθούμενη από το πέρασμα στην τελική ευθεία των Πανελληνίων Εξετάσεων, στέκεται κοντά στους υποψηφίους και τις οικογένειές τους. Οργανώνει Βιωματική Ομάδα Τρίμηνης διάρκειας Απρίλιος-Μάιος-Ιούνιος, με στόχο να προσφέρει συναισθηματική στήριξη τόσο στους ίδιους τους υποψηφίους των εξετάσεων, όσο και στους γονείς τους.

Με την συμβολή βιωματικών ασκήσεων προσωπικής ανάπτυξης και Ψυχοδραματικών τεχνικών, αλλά και με τη μέθοδο της Αυτοβοήθειας-Αλληλοβοήθειας οι συμμετέχοντες θα καταφέρουν να μοιραστούν και να διαχειριστούν το άγχος, την αγωνία και όλες τις τυχόν αρνητικές σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό τους.

Η ομάδα θα συναντιέται 2 ώρες την εβδομάδα, σε σταθερή μέρα και ώρα που θα συναποφασιστεί στην πρώτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Μ. Τετάρτη 04 Απριλίου 2018 και ώρα 15.00 στον χώρο ΣΥΝΟΧΗ  Λ. Ανδρέα Παπανδρέου 126.

Το κόστος ανέρχεται σε 50€ το μήνα και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται δωρεάν συμμετοχή των γονέων του υποψηφίου σε ένα δίωρο σεμινάριο με θέμα «Στηρίζω αποτελεσματικά το παιδί μου στις εξετάσεις;;;», το οποίο θα γίνει την Τρίτη 08 Μαΐου 2018. Για όσους επίσης παρακολουθήσουν και τους τρεις μήνες της ομάδας θα έχουν το προνόμιο έκπτωσης 50% σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες της ΣΥΝΟΧΗΣ.