ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ο Χώρος Συμβουλευτικής Ατόμου & Οικογένειας ΣΥΝΟΧΗ, οργανώνει Βιωματική Ομάδα Στήριξης υποψηφίων εξετάσεων, βραχύχρονης διάρκειας,  με στόχο να προσφέρει συναισθηματική στήριξη και συμβουλευτική υποστήριξη, τόσο στους ίδιους τους εφήβους, όσο και στους γονείς τους.

Με τη συμβολή βιωματικών ασκήσεων προσωπικής ανάπτυξης και εξέλιξης, Ψυχοδραματικών τεχνικών, αλλά και με τη μέθοδο της Αυτοβοήθειας – Αλληλοβοήθειας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν και να διαχειριστούν το άγχος, την αγωνία, το φόβο και όλες γενικά τις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα που κατακλύζουν το μυαλό τους, εν όψει των εξετάσεων.

Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν έφηβοι, που φοιτούν στη Β’ και Γ΄ Λυκείου  ή απόφοιτοι που δοκιμάζουν για δεύτερη φορά.

Η ομάδα θα συναντιέται σε εβδομαδιαία βάση σε μέρα και ώρα που θα συναποφασιστεί στην πρώτη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 08 Μαρτίου στις 17.00 η ώρα.

Το κόστος ανέρχεται σε 50€ το μήνα και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ένα Ψυχομετρικό τεστ δεξιοτήτων για κάθε υποψήφιο και δωρεάν συμμετοχή των γονέων σε ένα δίωρο σεμινάριο με θέμα «Στηρίζω αποτελεσματικά το παιδί μου στις εξετάσεις;». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 20/05 και ώρα 10.00 – 12.00 και Τρίτη 04/06 και ώρα 17.00 – 19.00. Υπάρχει δικαίωμα επιλογής μέρας και ώρας.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 2810 – 262704 & 6932336627